Nyt magasin: Læs om LAURA MAERSK, ledere på kursus og de vigtige kodenumre

Årets første At Sea magasin er udkommet. I denne udgave kan du møde to skibsofficerer på LAURA MAERSK, der er verdens første metanoldrevne containerskib.

“Jeg føler helt klart, at LAURA MAERSK er et stort skridt mod noget større i vores branche,” siger 2. styrmand Kalle Hagil Jensen til At Sea.

Du kan også møde ledere fra KNOT MANAGEMENT i Danmark, der var på kursus i arbejdsmiljø og psykisk tryghed.

“Det er for eksempel meget værdifuldt, at jeg som leder bliver mere bevidst om at spørge eller give feedback på en konstruktiv facon, der åbner for, at andre føler, at de kan sige deres mening,” siger maskinchef Robert Fuks fra KNOT MANAGEMENT i Danmark.

På side 12-13 kan du læse om Sune Feldthusen Husted, der er ansat i SEA HEALTH & WELFARE pr. 1. marts. Sune er uddannet kemiker og efterfølger seniorkonsulent Anne Ries.

Kodenumre for kemiske produkter er et afgørende værktøj til at forebygge langtidspåvirkninger ved brug af produkterne. På side 14-15 besvarer vi fire centrale spørgsmål om kodenumre, herunder hvad man gør, hvis man modtager et produkt uden et kodenummer.

På velfærdssiderne kan du blandt andet se vinderne af Fotokonkurrence for Søfarende 2023 og den Nordiske Fotokonkurrence samt læse om mulighederne for at lære et nyt sprog med assistance fra Søfarendes Bibliotek.

På midtersiderne kan FIT4SEA-brugerne få ekstra inspiration med nye features, som er præsenteret i 2024.

Læs At Sea nr. 1 her

Troels Leth